ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΚΑΘΑΡΟΙ ΧΩΡΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ • ISO 9001:2015 • μέλος του DRRI • TURN KEY SOLUTIONS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΟΙ ΧΩΡΟΙ

40 years of
experience

Turn key
solutions

Excellent Investment return rate

ISO 9001:2008
& DRRI member

High quality construction

Η AAC Kalavrias με συνεχή έρευνα, γνώση, εμπειρία, άρτιο εξοπλισμό, καταξιωμένο προσωπικό και σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους σας παρέχει κάθετες λύσεις, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη μέσα από μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων εξασφαλίζοντας σας κορυφαία ποιότητα έχοντας έναν αξιόπιστο συνεργάτη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας.

ΤΟΜΕΙΣ

marcel-scholte-LPurJnihmQI-unsplash

Οι βιομηχανικοί χώροι και ειδικά οι καθαροί χώροι (clean rooms) ανάλογα με το τομέα που δραστηριοποιούνται έχουν τις δικές τους απαιτήσεις και ανάγκες. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις από τη μελέτη έως τη κατασκευή, την πιστοποίηση και τη συντήρηση του έργου.

Ventilation. Urban fragment on the background of the blue sky

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες φέρνοντας προϊόντα αιχμής, καινοτομίας και αντοχής στην Ελληνική αγορά και μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού μας μελετάμε και σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό /μηχάνημα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

M4034S-4211

Από το 2012, η εταιρία μας ύστερα από πολλά χρόνια στον χώρο των clean rooms, έχοντας άριστη γνώση και αντίληψη της σημασίας τους και θέλοντας να παρέχει εξειδικευμένες παροχές και προϊόντα υψηλής ποιότητας δημιούργησε ένα τμήμα αποκλειστικά για τους καθαρούς χώρους.

AAC ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ

Η εταιρία μας AAC ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ είναι μία τεχνική εταιρία με 40 χρόνια ανοδικής πορείας, η οποία δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και υποστήριξη βιομηχανικών χώρων, έχοντας εκπονήσει πληθώρα έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν και εξειδικεύτηκαν στη μελέτη και κατασκευή καθαρών χώρων (clean rooms) όπως φαρμακοβιομηχανιών, νοσοκομειακών χώρων ΜΕΘ-ΜΑΦ, χώρων αρνητικής πίεσης, εργαστηρίων και χώρων RnD, βιομηχανία τροφίμων, μικροηλεκτρονική, τηλεπικοινωνίες κ.α. διαμορφώνοντας το τοπίο στην Ελληνική βιομηχανία με συνεχή εξέλιξη, οργάνωση παγκόσμιων συνεδρίων και διεθνείς συνεργασίες με στρατηγικούς εταίρους , έχοντας ως όραμα μας τη μελέτη και δημιουργία άρτιων τεχνολογικά και κατασκευαστικά χώρων, βασισμένων στα διεθνή και εγχώρια πρότυπα.

Συνεχίζουμε την δημιουργική μας πορεία στο χρόνο με αφοσίωση στον συνάνθρωπο και το περιβάλλον, αντλώντας δύναμη από την εμπιστοσύνη που εσείς μας δείχνετε τόσα χρόνια.

Για τη καλή ποιότητα του ΑΕΡΑ και της ΖΩΗΣ.

iso

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ;